ABOUT US   OUR TEAM   OUR WORK   CONTACT
OUR WORK
RHAPSODY,
Contemporary residential apartments,
Surfers North, QLD Australia


Rhapsody by Ho Bee Land heralds a new era for the Gold Coast. Rising an impressive 41 levels over the beach, Rhapsody will be an architectural landmark, designed to be the icon of the city's new Surfers North precinct. Located just metres from the beach and a new G:link tram station, Rhapsody blends the energy of a new city hub and a cosmopolitan vibe, under the simple yet effective theme, 'Feel it'.

The Rhapsody campaign has been based around an iconic concert violinist playing a Rhapsody – an original episodic piece of music, which was composed specifically to symbolise the fluidity and constant movement of our ever-evolving city while evoking excitement and energy.

The new generation building includes its own streetfront café; gymnasium; residents' lounge & terrace; rooftop urban garden and sky deck; swimming pool & spa plus BBQ terrace.

• Audio-visual
• Press advertising
• Promotional imagery
• Print collateral
• POS and Sales Gallery
• Website
Audio-visual
Website
Brochure
Sales gallery
Sales gallery
Sales gallery
Full-page press advertisement
Google+ | YouTube | © 2017 Quadrant Creative